עוגת שזיפים בחושה

עוגת שזיפים בחושה

למי יש כח לעמוד שעות במטבח מול החום של התנור?
במיוחד בשביל זה המציאו את העוגות הבחושות. מערבבים הכל ציק צק ולתנור
והריחות שממלאים את הבית .... מממממ... כאילו אנחנו בקונדיטוריה
אז הנה מתכון קליל וקייצי לעוגת שזיפים שאפשר בהחלט להחליף את השזיפים בכל פרי קיץ אחר שאוהבים

מצרכים

1 ורבע כוס קמח תופח

מעט מלח

75 גרם חמאה

2 ביצים

רבע כוס סוכר

100 גרם שמנת חמוצה (1/2 מיכל)

150 גרם שזיפים קצוצים (כוס)

כפית תמצית וניל

חצי כפית קינמון

50 גרם אגוזי לוז (או פקאנים) קצוצים (חצי כוס)

 

אופן הכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה וסוכר .
  2. מערבבים את הביצים עם תמצית הווניל ומוסיפים לתערובת החמאה.
  3. מוסיפים בהדרגה את השמנת החמוצה והקמח והמלח לתערובת החמאה והביצים.
  4. משמנים תבנית אינגליש קייק
  5. מערבבים את השזיפים עם המסה של העוגה ויוצקים חצי מהכמות לתבנית.
  6. מפזרים את האגוזים הקצוצים ושופכים את שארית הבלילה
  7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך 30-35 דקות עד שהעוגה יבשה וקפיצית

emo_91.png I may be bad, but I'm perfectly good at it

       

זו כבר עוגה שניה שאת מביאה והמתכון לא שלך ואת אפילו לא טורחת לתת קרדיט לבעל המתכון, כך לא נוהגים מה עוד שראיתי שאת עצמך מנהלת פורום.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר