חרוסת .

חרוסת .

כל פעם אני מנסה מתכון של חרוסת .לא מוצלח .הייתי רוצה מתכון לחרוסת שתיהיה מעט קשה .

חרוסת כמו שאני מכינה ....

מהבית בו גדלתי. לוקחת תפוח עץ (כמות - תלוי בכמה סועדים מדובר) מגררת על פומפיה. מוסיפה בננה מעוכה, צימוקים, אגוזים/שקדים קצוצים, מעט סוכר, קקאו (לצבע "מלט") ומעט מיץ לימון. כמויות - קשה לתת, אבל רשום לי באיזה שהוא מקום. אם תרצי - אחפש. רעיה

שבת שלום חרוסת שאני מכינה מדי שנה..מעדן להתלקק.....

דומה לשל רעיה בשינויים קלים.... 2 תפוחי עץ מרוסקים בפומפיה 2 בנונות מעוכות 1 אגס מרוסק בפומפיה מעט סוכר (צימוקים לפי טעם אישי) לא חובה- אם כן להשרות מעט ביין מתוק של קידוש אגוזים לא מוסיפה בגלל הקטנים. מעט יין אדום מתוק של קידוש ממרח תמרים (לסמיכות להוסיף יותר) נותן גם את הגוון החום וגם טעם קורט קינמון תעים יאמי יאמי...על מצה כממרח ועל עלה חסה... הבנות תמיד מזמינות מנה כפולה לקחת הביתה לכל החג.... בהצלחה תהנו ולבריאות וכמובן חג כשר ושמח...

סליחה תיקון כמובן למילה טעים...השעה המאוחרת חהחהחה

חרוסת...

אכן דומה למתכון שלי, אם כי אני בחיים לא אסיף קנמון . ובעצם - גם לא יין... רעיה

חרוסת .

כל פעם אני מנסה מתכון של חרוסת .לא מוצלח .הייתי רוצה מתכון לחרוסת שתיהיה מעט קשה .

מתכון לחרוסת

היי צילה, הנה מתכון של חרוסת בסגנון פרסי שכל הסוד בה הוא מיץ הרימונים הטבעי (: מקווה שתהני ושיהיה חג פסח שמח, ליטל.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר