בצק פריך שוקולד עם גנאש שוקולד מריר-קסיס

המתכון הוא של עוגיות השוקולד המפורסמות של פייר הרמה. העוגיות "שוקולדיות" ועשירות מאוד, יש בהן המון שבבי שוקולד 70% איכותי וקקאו כהה גם הוא מאיכות טובה. במקור לעוגיות הוא מוסיף פלור דה סל, מלח גס שמגרדים מסלעים בחוף האטלנטי בצרפת, הוא מצטבר כפרחים על הסלעים ומכאן שמו, פלור-פרח דה סל-המלח ועוד נאמר שאין בו שום דבר משמעותי ומובהק שמייחד אותו ושווה את מחירו(200-250 ש"ח לקילו) יש האוהבים לעשות הרבה רוח מיותרת כך שאני הוספתי מלח ים אטלנטי אחר אפשר גם מלח פשוט - את המידע קיבלתי מידידי אבי.
scf0740 copy copy.jpg
scf0739 copyw.jpg

נראה יופי ותמונות מצוינות

עוד...עוגת מוס פטל וקרם פסיפלורה

בעוגה יש שני בסיסים של דקוואס קוקוס ורצועת ג'קונד מסביב(עם הפסים).

חזי, העוגות נראות מדהימות.הצילחות מקסים! תודה על העונג לעיניים...

אם רק תגלה היכן מוגשות מנות שכאלה, מבטיחה לשלם מבלי להתלונן... שווה! שווה מאוד!

נראה יופי ותמונות מצוינות


חזי אתה פשוט אלוף האלופים איזו סבלנות

איזה יופי והצילומים, פשוט מושלם שבת שלום

חזי, העוגות נראות מדהימות.הצילחות מקסים! תודה על העונג לעיניים...

אם רק תגלה היכן מוגשות מנות שכאלה, מבטיחה לשלם מבלי להתלונן... שווה! שווה מאוד!

"צילחות" היא מילה שאינה מתאימה למה שהתכוונת

המקור כנראה מטימטום של איזה שף ו/או איזה פלצן מקביל אחר. הפירוש של צילחות בעברית (ואנחנו עדיין מדברים עברית במדינה הזאת) הוא - גרימה ל צילחה = מיגרנה.

מקבלת את ההערה בתודה.וטוב שכוונתי הובנה למרות הטעות...

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר