דקוואז

דקוואז

דקוואז משמש הרבה באפייה הצרפתית, מין עוגת סופג על בסיס חלבונים מוקצפים(מרנג) ואבקת שקדים, מרקמה מיוחד וקליל מאוד וכך גם טעמה, לעיתים מוסיפים אגוזים מסוגים שונים. בתמונות הדקוואז ממולא בקרם חמאה ופרלינה(מחית אגוזי לוז מקורמלים)
1010459_800web (1).jpg
1010455_800web (2).jpg

איזו יצירה העוגה מדהימה ביופייה ובטח גם בטעמה

ואו זה נראה כל כך טעים ומושחת להפליא

דקוואז

דקוואז משמש הרבה באפייה הצרפתית, מין עוגת סופג על בסיס חלבונים מוקצפים(מרנג) ואבקת שקדים, מרקמה מיוחד וקליל מאוד וכך גם טעמה, לעיתים מוסיפים אגוזים מסוגים שונים. בתמונות הדקוואז ממולא בקרם חמאה ופרלינה(מחית אגוזי לוז מקורמלים)

חזי,חזי...העוגות שלך מהממות,הדקואז הזה מעלף!

ואו זה נראה כל כך טעים ומושחת להפליא


חזזזזזזזזזזזזי אין כאלה דברים. נראה מהמם

אתה מוכשר ככ.כל הכבוד.

דקוואז

דקוואז משמש הרבה באפייה הצרפתית, מין עוגת סופג על בסיס חלבונים מוקצפים(מרנג) ואבקת שקדים, מרקמה מיוחד וקליל מאוד וכך גם טעמה, לעיתים מוסיפים אגוזים מסוגים שונים. בתמונות הדקוואז ממולא בקרם חמאה ופרלינה(מחית אגוזי לוז מקורמלים)

חזי--- אתה טוב אתה .

נראה מקסים! אשמח למתכון

חזזזזזזזזזזזזי אין כאלה דברים. נראה מהמם

אתה מוכשר ככ.כל הכבוד.

תודה לכולם! + מתכון של הדקוואז

חומרים: דקוואז 140 גרם אבקת שקדים 100 גרם אבקת סוכר 60 גרם קמח 240 גרם חלבון 80 גרם סוכר הכנה: שוקלים את החלבונים בקערת המיקסר עם כל כמות הסוכר ומתחילים להקציף במהירות גבוהה. בינתיים מנפים את כל החומרים היבשים בתוך מסננת דקה. לאחר הקצפה של 5 דק' לערך ושהתקבל קצף יציב וחזק, מעבירים לקערת גדולה עם דפנות רחבות בכדי לקפל בצורה יעילה את החומרים היבשים. מוסיפים בשלוש פעמים את החומרים תוך כדי קיפול בין כל הוספה. לפעמים שאומרים את המילה קיפול יש שפועלים בצורה עדינה וזהירה מדי עד כדי כך שהערבוב לא מספיק, לכן צריך לוודא שהחומרים מתערבבים היטב ולא לפחד לערבב היטב. ברגע שאין גושים והחומרים היבשים נטמעו כמו שצריך יש שני אפשרויות לזלף שני בסיסים נפרדים או לאפות ברינג בגובה 3-4 ס"מ, כלומר למלאות עד הסוף ולשטח עם פלטה ישרה. לפזר מעט אבקת סוכר ומעל שקדים פרוסים, לאפות בשליש תחתון ב-180 מעלות, אני אופה על טורבו בכדי לקבל חום אחיד, והופך פעם-פעמיים את המגש בזמן האפייה. אופים עד להשחמה ומצננים על רשת. אפשר למלאות בכל קרם ולהוסיף פירות טריים. אני יפתיע, ואמליץ על השילוב הלא שגרתי של קרם פטיסייר עם הרבה וניל ותותים עסיסיים או לחילופין פטיסייר מקופל לשמנת מוקצפת והרי קיבלנו דיפלומט. בהצלחה!!!

אלף תודות עבור המתכון.העוגה מקסימה! אתה נדיב.ומוכשר.

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר