בוקר טוב ונפלא לכולם,,,ושאלה על בשר הודו,,,

האם מנתח בשר שוארמה-הודו, מומלץ להכין קציצות , או שצריך נתח הודו אחר ? תודה מראש, ויום מקסים, ממני שרון.

קציצות הודו יוצאות טעימות משני נתחים

שווארמה הודו (שהוא הנתח הכי יקר) וגם מהבשר של הפולקס (שניתן לקנות נקי בלי עצם) והוא זול יותר מהשווארמה.

קציצות הודו נפלאות שהכנתי,,,

- קציצות הודו נפלאות: המצרכים הדרושים: 1/2 ק"ג הודו טחון 1 בצל בינוני 1/2 כוס עלי פטרוזליה קצוצים. 1/3 כוס עלי-כוסברה קצוצים. 3-4 שיני שום 1 תפוח אדמה מגורר פרוסת חלה עבה (בלי החלק הקשה) , 2 ביצים מלח,כפית כמון ,מעט כורכום,1/2 כפית בהרט,כפית קימל. פלפל שחור ההכנה: שמים את הבשר בקערה ומוסיפים אליה: את פטרוזיליה ה קצוצה דק דק , את שיני השום והבצל הטחונים דק, את תפוח אדמה מגורר וסחוט מנוזלים ולבסוף את פרוסת החלה הסחוטה,ומפוררת. מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל ,ומערבבים עד שהכל אחיד,ללוש מעט לקלילות התערובתמכסים את הקערה ושמים כחצי שעה במקרר. משמנים את הידיים ויוצרים קציצות מטגנים מעט בשמן חם על אש בינונית עד שהקציצות מתייצבות ,מוציאים לנייר סופג. ומעבירים להמשך אפייה בתנור תבנית עם ניר אפייה משומן מעט.

שרון הקציצות נקראות מצויין תודה לך על המתכון

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר