מתכון מעולה שהכנתי:עוגת דלעת של לחם ארז

עוגת דלעת מקור:לחם ארז הכנה ותמונות:אילנית12 עוגת דלעת של רשת "לחם ארז" טעימה ועסיסית, כל הטעמים מתמזגים אחרי יום. יכולה להתאים גם ל"שבירת" הצום עם כוס תה/קפה לצמים. אף טועם לא הרגיש שזו עוגה מדלעת. חומרים:(כוס 240 סמ"ק) 1 תבנית אינגלייש קייק ¾ כוס שמן 1 כוס סוכר 1.5 כוסות קמח ½ כפית קינמון טחון ½ כפית מוסקט 1 כפית אבקת אפייה 3 ביצים מספר 2 1 כוס אגוזי מלך )שבורים גס) 1.5 כוסות דלעת מגורדת גס אופן ההכנה: להקציף ביצים וסוכר להוריד מהירות ובאיטיות להוסיף את השמן לאחר ערבוב להוסיף את הקמח והתבלינים לערבב 2 דקות נוספות ולהוסיף את האגוזים והדלעת לאפות בתבנית אינגליש למשך 50 דקות בחום של 180 מעלות צלזיוס(תלוי בתנור) גמר חתימה טובה לכולם << עוד בבלוג: "לוזינה" עיראקית-מרמלדת... חבושים

תודה אילנית. חתימה טובה לך ולבני ביתך

תודה,גם לכם

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר