שאלה למבינים ב"גונדי":

תכננתי להכין מחר גונדי אבל הבעיה שלא הצלחתי להשיג קמח חומוס. האם יש משהו אחר שאני יכולה לשים במקום?

לקנות חומוס קלוי בפיצוציות ולטחון במטחנת תבלינים.

הייחודיות שגונדי הוא השימוש בקמח חומוס. מחכה לשמוע איך יצא. ואשמח לדעת באיזה מתכון השתמשת. יש לי טראומת גונדי. הכנתי פעם ויצא די נורא. מאוד קשה ולא מאוד טעים. מחכה לאיזה מתכון שיעשה חוויה מתקנת. תודה מראש.

אין לי מטחנת תבלינים, והאמת...

שגם סבלנות להתקשקשות מיותרת אין לי... :-) בכל אופן, בסוף "הימרתי והתייחסתי לגונדי כאל קציצות "רגילות" ושמתי סולת במקום קמח חומוס. יצא מעולה, בכלל לא מרגישים בהבדל. אעלה את המתכון יותר מאוחר (אין לי זמן כרגע...) אבל זה מאד מאד פשוט, לא חושבת שיש מה לפספס פה. מאידך גיסא, אני אשכנזיה לחלוטין ואת המתכון לקחתי מהאינטרנט כשאין לי שמץ מושג איזה טעם יש לגונדי פרסי אמיתי. אז יש מצב שזה סתם טעים לנו מאד אבל לא דומה למקור. לא יודעת. בכל מקרה, הילדות מלקקות את הצלחת תמיד,אז זה סימן טוב.

למה הקיימות יצאו קשות

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: danzi11
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר