דג סלמון טעיםםם עם סט מאמש

המתכון של איילת לטוביץ' - השפית סלמון בתנור עם רוטב יוגורט וחרדל של איילת לטוביץ' - ערוץ 10 2 נתחי סלמון טריים וללא קשקשים מופשרים יש להסיר את העור הנילווה עם סכין גדולה. הרוטב לכיסוי הדג כ-2 כפות חרדל בקערה מוסיפים יוגורט (לא 0%) כ-1/2 הכוס עד שנוצר מרקם דליל יותר אך לא מדיי. מלח, פלפל לבן – לערבב לשים בתבנית מעט שמן זית ולהניח מעל את ניתחי הדג מוזגים את התערובת בעזרת כף ומכסים את הדג אופים בתנור חם ב-225 מעלות 9 דקות בדיוק. *אני אפיתי כ-15 דקות...(גילה)וקישטתי עם פרוסות דקיקות של ירק הבצל.

התמונה לא עברה - מנסה שוב

המרק של ניצי עם בטטות...

עוד ניסיון....

ניסיון אחרון - דג סלמון של השפית איילת לטוביץ'

למה קטן כל כך. נראה כל כך טוב שרוצה לראות קצת גדול יותר.

תודה גילה. נשמע מצוין, המתכון.

המרק של ניצי עם בטטות...


גלגוליו של מרק... אני קראתי לו המרק של סמדר והוא בכלל היה המרק של שולה מבישולה...

עכשיו הוא הפך לשלי, אצלך. מצחיק. והוא בסה"כ בעצם שלו. של עצמו. יופי של מרק. טעים מזין וקליל להכנה.

אחד מהדגים שמקבל קטגוריה משלו, הוא ללא ספק דג הסלמון.

לצד העובדה שדג זה מאוד עסיסי ובשרני, הוא גם מאוד קל להכנה ואף מסייע רבות בחיזוק הגוף ומכיל לא מעט יתרונות בריאותיים שאינם מוכרים לכולם.

למאמר המלא: דג סלמון- טעים ובריא! 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר