נתחי דג אלסקה בירושלים

אני מאד אוהבת סושי, ולפעמים אני גם מכינה בבית סושי, מכיוון שאני שומרת כשרות אני משתמשת רק בדגים כשרים, הבנתי שנתחי דג אלסקה אמורים להיות ממש טובים בסושי הבעיה שחיפשתי בכמה חנויות ומעדניות בירושלים ולא מצאתי את הנתחים למרות שבעבר הם היו בסופרים רגילים(נדמה לי שהיו של חברת שף הים) אשמח לשמוע היכן בירושלים ניתן למצא אותם

הרי כבן 40 שנה ולא זכיתילשמוע על הדג הזה. בירושלים קונים דגים בשוק, טריים וטובים.

ומאיזה דגים(כשרים!) שיש בשוק ניתן להכין סושי?

כל דגי הים בטח טובים חוץ מלוקוס ופרידה שזה בזבוז

ובשרם כשהוא נא קצת ספוגי ולא כיפי. מוסאר ים נהדר, שולה (אינטיאס) טרחון, פלמידה לבנה כשטריה מאוד, לברק, סרגוס (!)מדגי הגידול דניס ולברק. ברמונדי בורי לא ניסיתי, מושט גם לא אנסה ......... בקיצור, מלא סוגים וכמובן המיובאים טונה וסלמון. וכולם כשרים.

הרי כבן 40 שנה ולא זכיתילשמוע על הדג הזה. בירושלים קונים דגים בשוק, טריים וטובים.


אלי, כיף לראות אותך כאן. מה שלומך? ספר לנו משהו

מזמן לא קראנו מילותיך המשובבות. תודה מראש.

ומאיזה דגים(כשרים!) שיש בשוק ניתן להכין סושי?


דגים כשרים שמהם מכינים סושי ותגובה לבן ה-40

לקח לי זמן להיכנס שוב לפורום ולכן אני מגיבה באיחור, הדגים שמהם אני מכינה הם דג טונה, וסלמון. ולמי שכתב שהוא בן 40 ולא זכה לשמוע על הדג, תתפלא אבל הדג הזה זכור לי היטב מילדותי, וכך קוראים לו אלסקה,אבל כנראה הוא לא ממש מצוי לחופי ארצנו ולכן מיבאים אותו משומר בצורה כלשהי

אני אישית מזמינה דגים עד הבית, זה הכי נוח, לא צריך לצאת לשום מקום, פשוט מקבלים את מה שרוצים עד לפתח הדלת. 

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה:
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר