11.10.06 | 12:11
מוס טונה (ללא ג'לטין)
300 ג' טונה באיכות טובה 2 כפות ברנדי 100 ג' חמאה רכה בטמפרטורת החדר 2 דגיגי אנשובי 70 ג' חלה או לחם לבן או לחמניה (ללא הקרום) 1 כף צלפים 1 כף פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל שחור באגט או לחמניה ארוכה לקישוט: לימון צהוב, פטרוזיליה וזיתים כהים לסנן את הטונה מנוזלי השימור (שמן או מים). לערבל את הטונה עם הצלפים, הברנדי, האנשובי, החמאה הרכה והחלק הלבן של הלחם. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. לפרוס את הלחם לפרוסות עגולות. למי שרוצה להשקיע, אפשר לחתוך במיקד עגול את הפרוסות כך שישאר רק החלק הלבן ללא הקרום. להעביר את מוס הטונה לשק זילוף בעל פיה עגולה ולזלף עיגולים על הפרוסות העגולות. לקשט בזיתים, פרוסות לימון ופטרוזיליה. הערות: אפשר להוסיף טבסקו או שבבי פלפל צ'ילי אם אוהבים, וגם מעט מיץ לימון סחוט טרי. מי שרוצה להימנע מהחמאה (שמוסיפה הרבה טעם) יכול להמיר אותה בכף מיונז, ואז זה כבר משהו אחר לחלוטין.
21.jpg
20.jpg
11.10.06 | 12:30

איזה יופי. פעם ראשונה שאני רואה מוס טונה ללא מיונז.

סוף סוף משהו שגם אני יכול לאכול.
11.10.06 | 12:36

התודה היא לאיטלקים, כמובן, שכחתי לציין קרדיט: cucina no problem של חודש ספטמבר

11.10.06 | 12:39

קיבלת גימייל?

11.10.06 | 12:42

הרגע עניתי.

11.10.06 | 17:39

מוס טונה (ללא ג'לטין)

300 ג' טונה באיכות טובה 2 כפות ברנדי 100 ג' חמאה רכה בטמפרטורת החדר 2 דגיגי אנשובי 70 ג' חלה או לחם לבן או לחמניה (ללא הקרום) 1 כף צלפים 1 כף פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל שחור באגט או לחמניה ארוכה לקישוט: לימון צהוב, פטרוזיליה וזיתים כהים לסנן את הטונה מנוזלי השימור (שמן או מים). לערבל את הטונה עם הצלפים, הברנדי, האנשובי, החמאה הרכה והחלק הלבן של הלחם. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. לפרוס את הלחם לפרוסות עגולות. למי שרוצה להשקיע, אפשר לחתוך במיקד עגול את הפרוסות כך שישאר רק החלק הלבן ללא הקרום. להעביר את מוס הטונה לשק זילוף בעל פיה עגולה ולזלף עיגולים על הפרוסות העגולות. לקשט בזיתים, פרוסות לימון ופטרוזיליה. הערות: אפשר להוסיף טבסקו או שבבי פלפל צ'ילי אם אוהבים, וגם מעט מיץ לימון סחוט טרי. מי שרוצה להימנע מהחמאה (שמוסיפה הרבה טעם) יכול להמיר אותה בכף מיונז, ואז זה כבר משהו אחר לחלוטין.

"אוכלת" את התמונות שלך..משו משו

11.10.06 | 18:19

הרגע עניתי.


איזה יופי ! הכל, התמונות והמתכון ניראה מצויין !

יישר כוח !!!
11.10.06 | 21:01

מוס טונה (ללא ג'לטין)

300 ג' טונה באיכות טובה 2 כפות ברנדי 100 ג' חמאה רכה בטמפרטורת החדר 2 דגיגי אנשובי 70 ג' חלה או לחם לבן או לחמניה (ללא הקרום) 1 כף צלפים 1 כף פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל שחור באגט או לחמניה ארוכה לקישוט: לימון צהוב, פטרוזיליה וזיתים כהים לסנן את הטונה מנוזלי השימור (שמן או מים). לערבל את הטונה עם הצלפים, הברנדי, האנשובי, החמאה הרכה והחלק הלבן של הלחם. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. לפרוס את הלחם לפרוסות עגולות. למי שרוצה להשקיע, אפשר לחתוך במיקד עגול את הפרוסות כך שישאר רק החלק הלבן ללא הקרום. להעביר את מוס הטונה לשק זילוף בעל פיה עגולה ולזלף עיגולים על הפרוסות העגולות. לקשט בזיתים, פרוסות לימון ופטרוזיליה. הערות: אפשר להוסיף טבסקו או שבבי פלפל צ'ילי אם אוהבים, וגם מעט מיץ לימון סחוט טרי. מי שרוצה להימנע מהחמאה (שמוסיפה הרבה טעם) יכול להמיר אותה בכף מיונז, ואז זה כבר משהו אחר לחלוטין.

איזה חיילים צבעוניים ויפים יצאו לך, שומרי הסוכה

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אורח
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר