15.08.06 | 17:36
למי יש מתכון למרוצ'ינוס כמו של אלברט?
ומי שלא מיודע עם שם הדבר הזה, אלברט הוא בעל קונדיטוריה ותיקה ברחוב מטלון, ליד לוינסקי ושלושת הגדולים שלו הם המרציפן, הנשיקות והמרוצ'ינוס (עוגות המרציפן בפי יושבי הרחוב). ובכן, למישהו יש מתכון? קניתי אתמול והן כבר נגמרו, אני יודעת שאי אפשר לאפות בדיוק כמו של אלברט אבל אולי משהו דומה. .
15.08.06 | 18:58

לא מכיר את העוגיות של אלברט, מצורף מתכון של קלאודיה רודן

עוגיות שקדים Maronchinos מרוצ'ינוס מקור המתכון: קלאודיה רודן מתוך "ספר הבישול היהודי" 400 גרם שקדים, טחונים 1-2/3 כוס סוכר דק מאד 3-2 טיפות תמצית שקדים 2 כפות מי ורדים 2 ביצים, טרופות קלות אבקת סוכר לזרייה מתכון ל - 30 יחידות + מחממים תנור ל- 180 מעלות. + מערבבים את השקדים והסוכר. מוסיפים את התמצית, מי הוורדים והביצים ולשים בידיים לעיסה חלקה. מגלגלים לכדורים בגודל אגוז מלך, משטחים מעט ומניחים בעטרות נייר קטנות, או בתבנית מרופדת בנייר אפיה. + אופים 20 דקות. מניחים לעוגיות להצטנן מעט ובוזקים אבקת סוכר.
15.08.06 | 19:05

תודה דוקצ'ור, אנסה .

17.08.06 | 08:19

אפשר הסבר מה זה מרוצ'ינוס? לא מכירה ובעצם גם לא נוגעת במרציפן, אבל אשמח לדעת ללא כל קשר.

17.08.06 | 08:23

אצלנו דוברי הלאדינו - המשמעות עוגיות שקדים

יש לנו את ה"מספן" שהן עוגיות שקדים לא אפויות (הווה אומר מרציפן) ועודיות שקדים אפויות שהן המרוצינוס בשתי הווארציות אין קמח.
17.08.06 | 08:29

תודה. הבנתי.

17.08.06 | 08:52

zila, can you gove a recipe?

17.08.06 | 09:18

אעשה מחקר קטן אצל הדודות המבוגרות ואשמח לעזור

17.08.06 | 09:29

תודה רבה, אין כמו מתכון אותנטי.

17.08.06 | 13:55

תודה. הבנתי.


ניצי, עד שלא תועמים את הספציפים של אלברט

לא מבינים במה מדובר. אין עליהם. בביקור הבא בלוינסקי, מומלץ ביותר.
17.08.06 | 14:18

מתי הולכים?

איפה זה אלברט?
17.08.06 | 14:20

במקום שאני תמיד מליח לא למצוא כשאני בלוינסקי.....

הטעם של המתוקים המיוחדים שמכין עדיין על לשוני, שנים אחרי.
17.08.06 | 17:48

למי יש מתכון למרוצ'ינוס כמו של אלברט?

ומי שלא מיודע עם שם הדבר הזה, אלברט הוא בעל קונדיטוריה ותיקה ברחוב מטלון, ליד לוינסקי ושלושת הגדולים שלו הם המרציפן, הנשיקות והמרוצ'ינוס (עוגות המרציפן בפי יושבי הרחוב). ובכן, למישהו יש מתכון? קניתי אתמול והן כבר נגמרו, אני יודעת שאי אפשר לאפות בדיוק כמו של אלברט אבל אולי משהו דומה. .

.....והתוספת שלי לעניין עוגיות שקדים (צילומים,מתכון ואתר)

המתכון בתוך התמונה (מאתר לועזי לא ידוע)... מצ"ב בנוסף אתר עם עוד מתכון של אמרטי..: http://www.joyofbaking.com/AmarettiCookies.html (מאותו מתכון בעברית - צילום העוגיות שלי באדיבות baronm10) בתיאבון דונה
17.08.06 | 22:37

אין!

מרוצינוס כמו של אלברט. והשם ,אגב, הוא אלברטיקו.
17.08.06 | 22:47

בחייך.

לא הכל אפשר לעשות . אי אפשר להכניס מוניטין של מעל 50 שנה למתכון באתר אינטרנט בכתב דיגיטלי.
עבור לעמוד
1, 2
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר