עוגת נקטרינות/ שזיפים קלה ומומלצת עוגת השבת שלי

עוגת נקטרינות מתובלת ניתן להמיר באפרסקים , או שזיפים גדולים. נפלא להגיש עם גלידה או קצפת. המצרכים: (כוס = 236 מ"ל) 110 גר' חמאה רכה ¾ כוס ועוד 3 כפות סוכר 2 ביצים 1 כף מיץ לימון ½ 1 כפיות קליפת לימון מגוררת 1/2 1 כוסות קמח תופח 5 נקטרינות בינוניות (במשקל של כ 400 450 גר'). חתוכות לחצי וכל מחצית ל 4 פרוסות ¾ כפית קינמון (וניל!!!!!) ההכנה: לחמם תנור ל 180 מ"ל לשמן בנדיבות תבנית 24 להקציף החמאה עד לאוריריות להוסיף ¾ כוס סוכר ולהמשיך להקציף עד שמתאחד. להוסיף בזה אחר זה, ביצים, מיץ לימון וקליפת לימון. להוסיף קמח ולהקציף לתערובת חלקה. לשטח את העיסה בתבנית בגובה אחיד. להניח את פרוסות הנקטרינה על הבצק באופן מעגלי כך שיכסו את פני התבנית כולה. ללחוץ מעט לתוך הבצק. לערבב שארית הסוכר והקינמון ולפזר על פני הנקטרינות. לאפות עד להזהבה וקיסם הננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש. כשעה. להעביר סכין בין התבנית והעוגה מסביב. לשחרר את הטבעת. להגיש את העוגה חמימה או בטמפרטורת החדר. מקור המתכון: Bon Appetit ומכיוון שמהבית אני לא מצליחה להעביר תמונות משום מה מצרפת קישור לתמונה. עוגת שזיפים

היא לא רק נשמעת מעולה, היא גם נראית טוב, העוגה הזו! תודה לך אם החיטה ולמה

את לא מצליחה להעלות תמונות מהבית? נסי לשמור אותן בשם פשוט שמכיל רק תו אחד ספרה או אות בלועזית. נסי גם לשמור את התמונות כ jpg. משום מה זה תמיד עובד. לא מוותרים על התמונות שלך. מחכה לשמוע אם הצליח.

יופי של עוגה

מנסה להעלות את תמונתך>>>

היא לא רק נשמעת מעולה, היא גם נראית טוב, העוגה הזו! תודה לך אם החיטה ולמה

את לא מצליחה להעלות תמונות מהבית? נסי לשמור אותן בשם פשוט שמכיל רק תו אחד ספרה או אות בלועזית. נסי גם לשמור את התמונות כ jpg. משום מה זה תמיד עובד. לא מוותרים על התמונות שלך. מחכה לשמוע אם הצליח.

נראה נהדר

עוגת נקטרינות/ שזיפים קלה ומומלצת עוגת השבת שלי

עוגת נקטרינות מתובלת ניתן להמיר באפרסקים , או שזיפים גדולים. נפלא להגיש עם גלידה או קצפת. המצרכים: (כוס = 236 מ"ל) 110 גר' חמאה רכה ¾ כוס ועוד 3 כפות סוכר 2 ביצים 1 כף מיץ לימון ½ 1 כפיות קליפת לימון מגוררת 1/2 1 כוסות קמח תופח 5 נקטרינות בינוניות (במשקל של כ 400 450 גר'). חתוכות לחצי וכל מחצית ל 4 פרוסות ¾ כפית קינמון (וניל!!!!!) ההכנה: לחמם תנור ל 180 מ"ל לשמן בנדיבות תבנית 24 להקציף החמאה עד לאוריריות להוסיף ¾ כוס סוכר ולהמשיך להקציף עד שמתאחד. להוסיף בזה אחר זה, ביצים, מיץ לימון וקליפת לימון. להוסיף קמח ולהקציף לתערובת חלקה. לשטח את העיסה בתבנית בגובה אחיד. להניח את פרוסות הנקטרינה על הבצק באופן מעגלי כך שיכסו את פני התבנית כולה. ללחוץ מעט לתוך הבצק. לערבב שארית הסוכר והקינמון ולפזר על פני הנקטרינות. לאפות עד להזהבה וקיסם הננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש. כשעה. להעביר סכין בין התבנית והעוגה מסביב. לשחרר את הטבעת. להגיש את העוגה חמימה או בטמפרטורת החדר. מקור המתכון: Bon Appetit ומכיוון שמהבית אני לא מצליחה להעביר תמונות משום מה מצרפת קישור לתמונה. עוגת שזיפים

העוגה נראית נפלאה- מאחסנים במקרר???

סמדר תודה. כן מאחסנים במקרר את מה שלא גומרים...

מומלץ להגיש חמימה ישר מהתנור.

היא לא רק נשמעת מעולה, היא גם נראית טוב, העוגה הזו! תודה לך אם החיטה ולמה

את לא מצליחה להעלות תמונות מהבית? נסי לשמור אותן בשם פשוט שמכיל רק תו אחד ספרה או אות בלועזית. נסי גם לשמור את התמונות כ jpg. משום מה זה תמיד עובד. לא מוותרים על התמונות שלך. מחכה לשמוע אם הצליח.

ניצי אין לי מושג למה מהבית לא מצליחה להעלות תמונות

אותן תמונות באותו פורמט עולות מהמחשב בעבודה. אחכה להזדמנות לברר עם ה wizkidהיקר שלי בביקור הבא בבית... בינתיים להוכיח את הטענה מצרפת מהמחשף בעבודה את תמונת הפלפל הממולא... בשתי גירסאות אחת מפלפלים אדומים והשניה מפלפלי נהריה...
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: forumbot
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר