אני הולכת לנסות לעשות אותה עם סוכרזית

למען אורח סוכרתי שמגיע הערב. אדווח בהמשך.

רסק תפוחי עץ

את העוגה הזו אני מכינה לפחות 10 שנים ממליצה לשים רסק מתוק. עוגה נפלאה שבת שלום טובה

עוגה לשבת: מה אתם מכינים??? במילים אחרות, אולי יחזור לי החשק להכין משהו...


היי אז אני הכנתי פעם ראשונה היום

טארט שוקולד של ג'ימי אוליבר פשוט פשוט ונראה טעים טעים אני אגיד לכם בערב איך היה היום כארגנטינאית גאה כמובן רואים אצלי את המשחק אז אני מכינה את הכנפיים של דיקסי ניוקיס , איטריות אורז מוקפץ עם מליון ירקות ...ברוקולי נבטים גזר כרוב פיטריות כרובית פלפלים למינהם וכל זה עם סויה יין מלח פלפל ולא יודעת מה עוד אני יאלתר בערב ,נקניקיות, וכמובן פיצוחים והרבה יין

ואני הכנתי פעם ראשונה היום את החלות של סמדר

ויצאו לי 2 קטנות במקום אחת גדולה -פרצוף נבוך- שבת שלום

בתכנון היתה עוגת התפוחים הבחושה של קרין

גורן, מהירה להכנה וטעימה, בדיוק מה שצריך בחום הזה. אבל הבן הצעיר הגיע לסופ"ש ונזכר בנוסטלגיה בעוגת השוקולד שהייתי מכינה להם לימי הולדת בילדותם, כך שכנראה זה יהיה הכיוון. נחיה ונראה יש עוד הרבה זמן היום.

ואיזו עוגה אתם חושבים שהוכנה בסוף? המנחש יקבל פרוסת עוגה

אהבתי את הגישה. עכשיו נותר לך רק להכין ולצלם. ולא...

לא מקבלים תמונות מפעם...

ואני הכנתי לפני כשעה..

עוגת טחינה וסילאן(לאחר שבשבוע שעבר היא קצרה הצלחה גדולה). שילוב של 2 מתכונים, אחד מ"לאישה" והשני של חנית. מהמתכון של חנית לקחתי את הגבינה במקום השמנת. הכמויות של יתר המרכיבים נלקחו מ"לאישה". 2 ביצים גדולות (לא שקלתי). העוגה מתקררת בתנור - אצלם מחר. שבת שלום רעיה

הכי עוגה לקיץ. לתייק במחלקת הבטלנים

מאת ענת חברתי, האמא של העוף בשזיפים. 2 כוסות סוכר 2 כפיות א. אפיה 2 כפיות סודה לשתיה 2 כפיות קינמון 2 כוסות קמח לערבב בכף בקערה ואז להוסיף 2 ביצים 1/2 כוס שמן קופסה רסק תפוחי עץ פרי הגליל הירוק ללא סוכר - ושוב לערבב בכף ( לא מיקסר חלילה) ולשדרוג להוסיף אגוזים וצימוקים ולתנור ב 180 מעלות ל - 40 דקות בסיר פלא או עוגת אינגליש. עכשיו בה הטיפ לעצלנים האמיתיים - לערבב הכל בתוך תבנית סיליקון - ואז יש רק כף לשטוף. טעימה לאללה. כמעט לא מבדילים בינה לבין עוגת גזר וחבר מהעבודה הכניס רסק תפוחים ממותק, והוריד את כמות הסוכר לחצי כוס. טוען שזה יוצא אותו דבר.

בהזדמנות חגיגית זו - תמונה של העוף בשזיפים

של ענת חברתך. הכנתי שוב בשבוע שעבר והיתה הצלחה גדולה. רעיה

ואיזו עוגה אתם חושבים שהוכנה בסוף? המנחש יקבל פרוסת עוגה


עוגה יאמי יאמייייייייייייייייייייי..

העוגה טעימה אני בטוחה !!! אפילו שאני לא אוהבת שוקולד , לינדוש

בהזדמנות חגיגית זו - תמונה של העוף בשזיפים

של ענת חברתך. הכנתי שוב בשבוע שעבר והיתה הצלחה גדולה. רעיה

מציעה לך לעשות את העוף בלימון שלה. קיצי

פשוט. עוף בתבנית, קצת שמ"ז מיץ משלושה לימונים, מלח גס, ורוזמרין. להוסיף תפוחי אדמה לתבנית. טעים קיצי ובקצור מוצלח.

מנסה להעלות תמונה...

עוגת קוקוס ורפרפת לימון ושכחתי במתכון לרפרפת מיץ לימון... 80 מ"ל מיץ לימון טרי.

וכרגיל לא הצלחתי...

זו תהיה עוגת השבת שלי

עוגה לימונית קרירה מתאימה בעיני בול לקיץ. אגב מתכוונת לקצר תהליכים לאפות בתבנית 1 של 26 ולחלק ל 3 . שוקלת אם להמיר את ציפוי החלבונים (למרות שעוברים תהליך חימום, לא מתה על קצף ביצים) בשמנת מתוקה עם מעט קרם קוקוס. עוגת קוקוס במלית רפרפת לימון וציפוי של 7 דקות לעוגה: 6 ביצים מופרדות ½ 2 כוסות (350 גר' קמח). 2 כפיות אבקת אפיה ½ כפית סודה לשתיה ½ כפית מלח 170 גר' חמאה רכה ¾ 1 כוסות (350 גר' )סוכר מחולקות 1 כפית תמצית וניל ½ 1 כוסות (360 מ"ל) רוויון ¼ כוס קרם קוקוס ½ כפית קרם טרטר לרפרפת: 3 ביצים 1 כפית קליפת לימון מגוררת ¾ כוס (150 גר')סוכר 60 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות לציפוי: ½ 1 כוסות (300 גר') סוכר 60 מ"ל מים קרים 1 כף סירופ תירס בהיר 1 כפית תמצית וניל לעיטור: 2 כוסות שבבי קוקוס הכנת הרפרפת: לטרוף יחד ביצים סוכר ומיץ לימון ולהניח על באן מרי. לחמם תוך המשך טריפה עד שהתערובת מסמיכה (כ 10 דקות). להסיר מהאש ולהוסיף את קוביות החמאה לטרוף עד שהחמאה נמסה . להוסיף קליפת לימון. לכסות בניילון נצמד על פני הרפרפת למניעת היווצרות קרום ולצנן במקרר. ניתן להכין כמה ימים מראש. הכנת העוגה: לשמן ולקמח 2 תבניות 24 . לחמם תנור ל 180 מ"צ להקציף חמאה. ולהוסיף בהדרגה 300 גר' סוכר (כוס וחצי). להקציף לתערובת אורירית. להוסיף חלמונים בזה אחר זה תוך הקצפה. להוסיף וניל ולהקציף עד שהתערובת אחידה ואורירית. בקערה נפרדת לערבב קרם קוקוס ורוויון. להוסיף בהדרגה ולסירוגין את תערובת הקמח את הנוזלים תוך הקצפה במיקסר במהירות נמוכה. יש להתחיל ולסיים עם הקמח. להקציף חלבונים בתוספת קרם טרטר לקצף רך. להוסיף בהדרגה את שארית הסוכר ולהקציף לקצף יציב. להעביר חלק מהקצף לתערובת החלמונים ולערבב לריכוך המסה. להוסיף את יתרת הקצף ולקפל בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. לחלק את התערובת בין שתי תבניות וליישר. לאפות 35 – 40 דקות עד לקבלת מרקם קפיצי וקיסם ההנעץ בעוגה יוצא נקי. לצנן בתבנית על רשת כ 10 דקות. להוציא מהתבנית ולצנן על רשת . הכנת הציפוי: להניח בקערה מעל מים מבעבעים (בן מרי) חלמונים סוכר מים וסירופ תירס. להקציף במיקסר יד במהירות נמוכה כ 3 - 4 דקות. להגביר מהירות ולהקציף עוד 3 – 4 דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק. להסיר מהחום. להוסיף וניל ולהקציף עוד דקה או שתיים עד שהקצף מתקשה. לשימוש מיידי! הרכבה: לחצות כל עוגה ל 2 לרוחבה. להניח חלק ראשון על צלחת הגשה ולמרוח עליו שליש מהרפרפת ו 2 כפות קוקוס. להמשיך כך עם 2 חלקים נוספים של העוגה. להניח את החלק האחרון. לצפות את העוגה מכל הכיוונים בציפוי המוקצף. לפזר את הקוקוס הנותר (כמות של 1 כוס) על הקצף. לשמור בקירור עד ההגשה. מקור המתכון: Joyofbaking . אתר נפלא. עד היום לא נפלתי עם אף מתכון של הגב' Jaworski http://www.joyofbaking.com/ מבטיחה תמונה לאחר הביצוע.

מנסה להעלות תמונה...

עוגת קוקוס ורפרפת לימון ושכחתי במתכון לרפרפת מיץ לימון... 80 מ"ל מיץ לימון טרי.

אני הולכת לנסות לעשות אותה עם סוכרזית

למען אורח סוכרתי שמגיע הערב. אדווח בהמשך.

עוגת קלי קלות/רסק תפוחים לסוכרתיים

עשיתי. הצלחתי. להלן המתכון: 2 כוסות קמח, 2 כפיות א. אפיה, 2. כפיות סודה לשתיה, קורט מלח, 20 שקיות ספלנדה (ממתיק מלאכותי שאינו מתפרק באפייה) 2 כפות גדושות קינמון, 2 כפות גדושות קורנפלור, 3 כפות קוואקר גולמי. לערבב בקערה. להוסיף 2 ביצים, 1/2 ספל שמן, קופסת רסק תפוחים נטול סוכר. בסוף לשים חופן אגוזים. לאפות בסיר פלא 40 דקות. היה טעים גם ללא סוכרתיים.

זו תהיה עוגת השבת שלי

עוגה לימונית קרירה מתאימה בעיני בול לקיץ. אגב מתכוונת לקצר תהליכים לאפות בתבנית 1 של 26 ולחלק ל 3 . שוקלת אם להמיר את ציפוי החלבונים (למרות שעוברים תהליך חימום, לא מתה על קצף ביצים) בשמנת מתוקה עם מעט קרם קוקוס. עוגת קוקוס במלית רפרפת לימון וציפוי של 7 דקות לעוגה: 6 ביצים מופרדות ½ 2 כוסות (350 גר' קמח). 2 כפיות אבקת אפיה ½ כפית סודה לשתיה ½ כפית מלח 170 גר' חמאה רכה ¾ 1 כוסות (350 גר' )סוכר מחולקות 1 כפית תמצית וניל ½ 1 כוסות (360 מ"ל) רוויון ¼ כוס קרם קוקוס ½ כפית קרם טרטר לרפרפת: 3 ביצים 1 כפית קליפת לימון מגוררת ¾ כוס (150 גר')סוכר 60 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות לציפוי: ½ 1 כוסות (300 גר') סוכר 60 מ"ל מים קרים 1 כף סירופ תירס בהיר 1 כפית תמצית וניל לעיטור: 2 כוסות שבבי קוקוס הכנת הרפרפת: לטרוף יחד ביצים סוכר ומיץ לימון ולהניח על באן מרי. לחמם תוך המשך טריפה עד שהתערובת מסמיכה (כ 10 דקות). להסיר מהאש ולהוסיף את קוביות החמאה לטרוף עד שהחמאה נמסה . להוסיף קליפת לימון. לכסות בניילון נצמד על פני הרפרפת למניעת היווצרות קרום ולצנן במקרר. ניתן להכין כמה ימים מראש. הכנת העוגה: לשמן ולקמח 2 תבניות 24 . לחמם תנור ל 180 מ"צ להקציף חמאה. ולהוסיף בהדרגה 300 גר' סוכר (כוס וחצי). להקציף לתערובת אורירית. להוסיף חלמונים בזה אחר זה תוך הקצפה. להוסיף וניל ולהקציף עד שהתערובת אחידה ואורירית. בקערה נפרדת לערבב קרם קוקוס ורוויון. להוסיף בהדרגה ולסירוגין את תערובת הקמח את הנוזלים תוך הקצפה במיקסר במהירות נמוכה. יש להתחיל ולסיים עם הקמח. להקציף חלבונים בתוספת קרם טרטר לקצף רך. להוסיף בהדרגה את שארית הסוכר ולהקציף לקצף יציב. להעביר חלק מהקצף לתערובת החלמונים ולערבב לריכוך המסה. להוסיף את יתרת הקצף ולקפל בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. לחלק את התערובת בין שתי תבניות וליישר. לאפות 35 – 40 דקות עד לקבלת מרקם קפיצי וקיסם ההנעץ בעוגה יוצא נקי. לצנן בתבנית על רשת כ 10 דקות. להוציא מהתבנית ולצנן על רשת . הכנת הציפוי: להניח בקערה מעל מים מבעבעים (בן מרי) חלמונים סוכר מים וסירופ תירס. להקציף במיקסר יד במהירות נמוכה כ 3 - 4 דקות. להגביר מהירות ולהקציף עוד 3 – 4 דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק. להסיר מהחום. להוסיף וניל ולהקציף עוד דקה או שתיים עד שהקצף מתקשה. לשימוש מיידי! הרכבה: לחצות כל עוגה ל 2 לרוחבה. להניח חלק ראשון על צלחת הגשה ולמרוח עליו שליש מהרפרפת ו 2 כפות קוקוס. להמשיך כך עם 2 חלקים נוספים של העוגה. להניח את החלק האחרון. לצפות את העוגה מכל הכיוונים בציפוי המוקצף. לפזר את הקוקוס הנותר (כמות של 1 כוס) על הקצף. לשמור בקירור עד ההגשה. מקור המתכון: Joyofbaking . אתר נפלא. עד היום לא נפלתי עם אף מתכון של הגב' Jaworski http://www.joyofbaking.com/ מבטיחה תמונה לאחר הביצוע.

שאלה לאם החיטה או למי שיודע-לגבי עוגת הקוקוס במלית הלימון

מהו קרם קוקוס??? כיצד מכינים????

קרם קוקוס קונים במרכולים

ההבדל בין קרם קוקוס וחלב קוקוס הוא בסמיכות והשומניות. בערך כמו ההבדל בין חלב לשמנת.
עבור לעמוד
, ,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל
בחר
בחר