צר לי עליך ועל שכמותך עודד, מסית רווי שנאה לכל דבר שריח יהדות נודף ממנו, הפעם הגדלת לעשות להסית נגד מלאך, אדם שהציל ומציל במשך עשורים את חייהם של עשרות אלפי בני אדם, אדם עטור עשרות פרסים ותעודות הוקרה וביניהם הפרסים הבאים:
אות נשיא המדינה למתנדב.
דוקטור של כבוד מטעם אוניברסיטת בר אילן.
פרס ישראל על תרומה מיוחדת לחברה ולמדינה.
דוקטור לשפ כבוד מטעם מכון וויצמן למדע.
פרס בגין מטעם מרכז מורשת בגין.
דוקטור לשם כבוד מטעם אוניברסיטת חיפה.
חבר כבוד בבורסת היהחומים הישראלית.
זוכה עיטור הנשיא.
אדם כשהיו צריכים להציל את חייו של ראש המוסד לא פנו לאף אחד אלא רק אליו, ואכן חיי ראש המוסד ניצלו בהשתדלותו והכוונתו.
אבל עבורך כל זה נחשב כקליפת השום, "כי הוא חרדי" והוא "טאליבן".
באמת מדוע פנו לרב פירר שיציל את חיי ראש המוסד "הרי יש אינטרנט" יותר טוב שהיו פונים אליך אתה היית ודאי מוצא פתרון יותר טוב דרך חיפוש באינטרנט.
עודד יש לך באופן ברור את כל הסממנים של פנאט המשתייך למיעוט של אנשי דת חילונית פנאטית חשוכה, אם איזה עיקרון פנימיסטי יותר חשוב לך ויותר נעלה ומצדיק פגיעה במפעל הצלת חייהם של עשרות אלפי בני אדם כולל אולי הצלת חייהם של קרוביך וידידיך זו כבר באמת פנאטיות חשוכה, בכתיבתך ולא מהיום אתה מוכיח פעם אחר פעם שאתה קיצוני פנאט רדוף פחדים ושנאה עיוורת כלפי יהודים שומרי תורה ומצוות, לפני שאתה מאשים אחרים בדוק עצמך תחילה.
הריבוי והאינפלציה בכמות הפרסים שקיבל פירר או שמקורבים דאגו לארגן לו רק מראים כמה האיש צנוע
אני עקבתי אחרי המגדל בבל הזה של הרב פירר ממזמן, מאז תחילת פעילותו, וכדי להכניס דברים לפרופורציה שפויה, אגיד איך אני רואה את הנושא:
הרב פירר בסך הכל התחיל כפונקציה של מתווך - פונקציה כזו שלגמרי מיותרת ושאינה דרושה כלל בחברה נורמלית ושפויה...
כל עולם הרפואה נמצא בידי חילונים, דתיים וחרדים שאלוהים מסיר מהם את השגחתו ולמרבה הפלא הם נתקלים אז באיזו בעיה רפואית, דתיים\חרדים כאלה נמצאים בקושי מנטלי ופסיכולוגי לא פשוט - איך הם יפנו לרופא חילוני שאין כיפה שחורה לראשו, ללא פיאות ללא ציציות ואולי ללא 'אמונה'? ואולי חס וחלילה אתאיסט, איך הם יפנו אליו ואיך יסמכו עליו שירפא אותם?
- כי אין רופאים חרדים, או כמעט כמעט כמעט אין כאלה - אז אין יסמוך הפציינט החרדי על רופא כזה, שאינו אומר שוב ושוב ושוב "בעזרת השם", "אם ירצה השם...", "ברוך השם...", "השם יעזור..."...
ולמציאות המוזרה\והמצחיקה הזה שפציינט חרדי מתקשה לפנות בפשטות ובישירות לעזרה רפואית לרופא חילוני - דחק את עצמו הרב פירר, כדי לנסות לעזור להם : החרדים הלא בריאים פנו אליו, לפירר, כי הוא נראה כאחד משלהם, הוא רב והוא נראה כזה, ירא שמים, ומדבר את כל פניני הלשון בעזרת השם אם ירצה השם ברוך השם השם יעזור - וכך אמר להם פירר : תראו, אני מכיר רופא שמתאים לכם, הוא אמנם לא חובש כיפה, לא עטור ציציות, אבל הוא רופא מצויין, תפנו אליו, ותגידו שאני הרב פירר שלחתי אתכם אליו - ובעזרת השם יהיה בסדר...
כך עשה הרב פירר עם יותר ויותר חרדים חולים, וכך התפרסם האיש הצנוע הזה שעסק ועוסק בלא יותר מתיווך בין פצינטים חרדים לרופאים חילונים וכך רכש לו שם ופרסום - וחרדים מעריצים התחילו לנהור אליו בהמוניהם...
והחרדים כאילו 'לא ראו' את הרופאים החילונים המשכילים שהם שהצילו את חייהם, 'לא ראו' אותם כי הם חילונים - ובמקום זאת הם ראו רק את ה'מתווך' הרב פירר וראו בו את מצילם...
עולם מוזר...
ועכשיו כשניפחו את דמותו לדרגת מומחה גאון מציל המונים, מנסים לנצל את הקשקוש הזה כדי להכשיר את הדבר הבזוי של 'הדרת נשים'.