ברוכים הבאים לפורום אפיה ומתוקים! פורום זה קיים ונועד לכל אלו שהאהבה לאפיה ומתוקים זורמת אצלם בדם, חובבים ומקצועיים כאחד. זה המקום להעלות שאלות (איך הופכים מתכון חלבי לפרווה? איך להפוך מתכון עם סוכר למתכון ללא סוכר? העוגה לא עלתה/ נפלה בגובה מה עושים???) טיפים, רעיונות, מתכונים (לא לשכוח לתת קרדיט לבעל המתכון). תחום האפיה הוא עולם ומלואו שמחולק ללחמים (אני לא מכירה אף אדם שנשאר אדיש לריח של לחם טרי שנאפה זה עתה) עוגות (איפה, איפה, איפה העוגה.... מסמר הערב בכל מסיבת יומהולדת) עוגיות (אחרי העבודה עם כוס קפה/תה מי לא מחכה לזה?) מתוקים ומלוחים וכמובן ש-ו-ק-ו-ל-ד...
אשמח אם לא תעלו לינקים/ פרסומות לפורום אלא תשלחו אלי למייל orly_bl@walla.com ואדאג לפרסם זאת במקום המתאים בפורום.
וגם לספר על ניסיונות שלכם בתחום האיפה
יהיה נחמד אם תספרו גם קצת על עצמכם ואיך הגעתם לתחום האפיה והמתוקים על מנת להכיר קצת את חברי הפורום. תזכרו שהפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם אך כדי שהגלישה בו תהיה נעימה לכולם אנא הקפידו על שפה נקייה ולכבד כל אדם וכל שאלה.
שתהיה לכולנו גלישה מתוקה!
מנהלת הפורום אורלי
סגור
מנהל: orly_bl
נושאים (1,396)
תגובות
צפיות
הודעה אחרונה
2 16
27.08.06 | 15:08
3 16
26.08.06 | 23:26
5 60
26.08.06 | 23:13
2 19
26.08.06 | 22:04
2 19
26.08.06 | 18:05
2 18
26.08.06 | 17:57
4 23
26.08.06 | 00:03
1 16
25.08.06 | 06:05
2 17
24.08.06 | 23:27
2 23
24.08.06 | 23:12
3 28
24.08.06 | 23:11
3 27
24.08.06 | 21:41
2 27
24.08.06 | 20:19
2 23
24.08.06 | 19:58
2 25
24.08.06 | 19:57
4 44
24.08.06 | 19:45
1 26
24.08.06 | 18:04
2 114
24.08.06 | 13:31
3 27
24.08.06 | 11:21
2 20
24.08.06 | 11:18
1 16
24.08.06 | 06:59
עבור לעמוד
1 ... 52, 53, 54, 55, 56
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
מיין לפי:
אפיה ומתוקים